Hundehealing

Healingen foregår på gulvet og er frivilligt for hunden, som må gå til og fra hvis nødvendigt, og siges der stop fra hundens side, stopper jeg selvfølgelig healingen.

Du er i nærheden og i ro, og tænker kærligt på hunden imens.

Ved healing af hunde er der ofte brug for rådgivning af menneskene mht. hundes opfattelse af verden og deres behov, så det tager typisk et par timer inkl. dialogen.

Jeg har hidtil healet hunde med meget forskellige og undertiden alvorlige ubalancer. Eksempelvis:

smertetilstande

andre fysiske ubalancer

psykiske og følelsesmæssige ubalancer

healing som wellness.

Jeg kan under healingen mærke, hvor hunden har fysiske og mentale ubalancer, og påvirke dem i positiv retning. Gennem den respons, samt dialogen med ejer finder vi frem til årsagerne.

VIGTIGT: Gør man ikke noget ved årsagen, men fortsætter med det der giver ubalancen, kommer det igen.

Social stress og traumatiske oplevelser hos hunde som overstiger, hvad deres system kan klare, samt smerter, er hyppige ubalancer.

Hunde som har alvorlige sygdomme eller forskellige skavanker, har megen glæde af healingen, som gavner livskvaliteten.

Betragt healing som et supplement til dyrlæge, hundemassør, kiropraktor mv.

Jeg har anvendt både direkte healing og fjernhealing på hunde. Ved fjernhealing af hunde har ejere givet udtryk for at kunne iagttage, hvordan hunden påvirkes positivt, mens det sker.

Jeg har en omfattende viden om hunde og hundeadfærd, se mere herom på min anden hjemmeside, hvor der også står lidt mere om hvordan fjernhealingen foregår i praksis, http://www.hundefamilien.dk

Seneste kommentarer

02.06 | 06:48

Jeg har kun gode ting at sige om Pers fjernhealing, både af mig og min kat. Per har healet på smerter, allergi og sorg. Samtidig har Per hjulpet mig med at kommunikere med min afdøde kat. Stor ros :)

31.07 | 13:04

En stor og varm TAK til dig Per , for din altid fantastiske magiske hjælp til vores kære hund Fie❤️ Du kan noget helt specielt og det er vi dig evigt taknemmelig for🙏

26.06 | 19:28

Vi har benyttet Per flere gange i forbindelse med vores dyr med stor succes….

Kan anbefales på det varmeste..

26.06 | 10:21

Jeg har brugt Per siden 2019. Han har healet min mand, vores hund , og mig. Vores hund er ikke mere, men Per bar med til at hin gik ekstra levetid, og at den var god.

Del siden