Healing og fjernhealing

Jeg har hidtil fjernhealet mennesker og hunde med meget forskellige og undertiden alvorlige ubalancer, som det har haft en positiv effekt på.

Eksempelvis: smertetilstande - andre fysiske ubalancer - psykiske og følelsesmæssige ubalancer - healing som wellness.

Hvordan og hvor meget healing virker er individuelt, det er ikke muligt at sige på forhånd. Spørg dog gerne om mine og kundernes erfaringer.

VIGTIGT: Gør man ikke noget ved årsagen, men fortsætter med det der giver ubalancen, kommer det igen.

Spirituel healing med Healer Per Arnt:

Jeg er kanal for den spirituelle energi, som går ind og healer på lige præcis det du har brug for, på lige det tidspunkt - energi som bygger op om en lindrende og helende proces i dig.

Jeg kan mærke dine ubalancer på min krop, samtidig med at jeg healer dig, om end i meget mild grad, så jeg ved hvor der skal sættes ind. Dybest set er det faktisk dig som healer din krop , men der tilføres energi til dig, så det bliver muligt. Det er en fordel at møde healing med et åbent sind, så virker det bedst.

Sådan foregår healingen

Healingen kan ske hvor som helst, typisk hos dig/jer eller i min klinik. Der er brug for ca.45 minutters ro mens selve healingen foregår, og det hele tager typisk 1½ time inkl. dialog. Andre må gerne være tilstede bare de er rolige i de 45 minutter.

Vi starter med en lille samtale om hvorfor du har henvendt dig, og jeg fortæller hvad healingen går ud på, så du føler dig velkommen og i trygge hænder. Så lægger du dig på en briks eller sætter dig behageligt tilrette, fuldt påklædt evt. med tæppe over. Måske sættes der lidt meditativ musik på, eller anden musik du kan lide, med det formål at få dig til at trække vejret med maven, og dermed mærke dig selv, og slappe af. Kan du ikke slappe af f.eks pga stress, så kommer roen alligevel til dig når du heales.

Der skabes først forbindelse mellem energierne ved at jeg rører dig ganske let ved begge skuldre og derpå sætter jeg mig lidt ved dit hoved, og holder hænderne under din nakke i et stykke tid, typisk et par minutter, og det gentages når der er brug for det.

Derefter bevæger jeg mig adskillige gange intuitivt rundt om dig uden at røre ved dig, mens jeg registrer dine ubalancer og sætter healende processer i gang overalt. Det sker vha. energien fra mine hænder som skaber et energifelt, og jeg laver også lidt fejende bevægelser omkring dig, hvor du kan opleve at der udvikles en væsentlig varme undervejs, at det snurrer i kroppen osv.

Hvis der er ubalance et sted hos dig, ryster min højre hånd (som der kanaliseres energi gennem), og når der er ro på den, er det fordi ubalancen er blevet opløst. Flere lag af ubalancer dukker op rundt omkring på kroppen og opløses, efterhånden som du får tilført energien til det. Steder hvor ubalancen er rigtig stor, får ekstra meget energi tilført.

Der kan under healingen dukke ubalancer op som du havde glemt du havde, men som der så tages hånd om. Når der ikke er flere ubalancer som skal heales på lige det tidspunkt, afsluttes healingen ved at jeg let berører dine fødder/knæ/side så du i dit eget tempo gradvis vender tilbage og får jordforbindelse igen.

Jeg beder derpå den åndelige verden om at du er healet renset og beskyttet.

Hvad er healing?

Healing lindrer og healer fysiske og psykiske ubalancer, styrker kroppen og dens evne til at heale sig selv.

Den som heales påvirkes positivt både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt.

At blive healet er en individuel oplevelse. Du får den healingsenergi som lige præcis du har brug for på lige det tidspunkt, energi som bygger op om en lindrende og helende proces i dig.

Den naturvidenskabelige forklaring vil være, at der tilføres energi.

Den spirituelle forklaring er, at vi i et samarbejde med den åndelige verden får hjælp til at aktivere vores energi.

Kan der være bivirkninger? ja det kan der faktisk, men det er forholdsvis sjældent, og er for at skabe balance efterfølgende, spørg ind til det 😀

Fjernhealing

Det er muligt at heale over store afstande, healeren behøver slet ikke være i nærheden af den der skal heales.

Der aftales et tidrum for healingen som man kan modtage afslappet derhjemme, og healer har som udgangspunkt første gang modtaget et foto og en adresse på vedkommende.

Når alle er klar starter healingen hvor healeren sender den fornødne energi til vedkommende som ønsker healing.

Efterfølgende følges op på healingen via Messenger/telefon efter nærmere aftale.

Jeg har hidtil fjernhealet mennesker og hunde med meget forskellige og undertiden alvorlige ubalancer. 

VIGTIGT: Gør man ikke noget ved årsagen, men fortsætter med det der giver ubalancen, kommer det igen.

Seneste kommentarer

02.06 | 06:48

Jeg har kun gode ting at sige om Pers fjernhealing, både af mig og min kat. Per har healet på smerter, allergi og sorg. Samtidig har Per hjulpet mig med at kommunikere med min afdøde kat. Stor ros :)

31.07 | 13:04

En stor og varm TAK til dig Per , for din altid fantastiske magiske hjælp til vores kære hund Fie❤️ Du kan noget helt specielt og det er vi dig evigt taknemmelig for🙏

26.06 | 19:28

Vi har benyttet Per flere gange i forbindelse med vores dyr med stor succes….

Kan anbefales på det varmeste..

26.06 | 10:21

Jeg har brugt Per siden 2019. Han har healet min mand, vores hund , og mig. Vores hund er ikke mere, men Per bar med til at hin gik ekstra levetid, og at den var god.

Del siden